Aikuisten syksyn 2021 tekniikkaryhmä

Tervetuloa aikuisten tekniikkaryhmiin!

Ryhmät alkavat viikolla 33 ja harjoitukset ovat kerran viikossa tiistaisin (edistyneet) tai sunnuntaisin (aloittelijat). Viimeinen harjoituskerta on viikolla 50. Viikolla 43 ei ole harjoituksia.

Valittavana on kaksi eri ryhmää, aloittelijat ja edistyneet. Aloittelijoihin voi vasta-alkajien lisäksi tulla luistelijat, jotka kokevat luistelu-urastaan olevan jo kauemmin aikaa. Edistyneiden ryhmä on tarkoitettu luistelijoille, jotka eivät kilpaile, mutta joilla tuntuma jäähän on joissain määrin säilynyt.

Aloittelijoiden ryhmä harjoittelee sunnuntaisin 19.45-20.45 Linnanmaalla ja ryhmää ohjaa Hilla Knuutila. Edistyneiden ryhmä harjoittelee tiistaisin Raksilassa ja ryhmää ohjaa Mariia Märsynaho. Jos et tiedä, kumpaan ryhmään kuulut, kysy rohkeasti!

Tekniikkaryhmän hinta on 170e + seuran jäsenmaksu 20e. Lisäksi ryhmien osallistujilla tulisi olla STLL:n luistelijapassi sekä vakuutus. Linkki Suomen taitoluisteluliiton harrastajapassiin: harrastajapassi.

Kevään kurssien ilmoittautumislinkit tulevat myöhemmin tähän.

Jos ilmoittautuminen linkin kautta ei onnistu, ilmoittautua voit myös sähköpostitse: mariia.marsynaho@oulunluistelukerho.fi