ML valmentajat

 


Veronika Hyytiäinen

Olen Veronika Hyytiäinen, muodostelmaluistelun päävalmentaja. Vastuullani on Stella Polariksen ja Aurora Borealiksen valmennus ja olen myös mukana Timanttien ja Corda Borealiksen sekä satunnaisesti muidenkin valmennustiimeissä.

Olen valmentanut seurassamme seitsemän vuotta ja aloitin päävalmentajana keväällä 2022.

Oma luistelutausta

Aloitin OLK:n luistelukoulussa vuonna 2003 ja luistelin rakkaassa seurassamme aina SM-junioreihin saakka. Aktiiviurani jälkeen jatkoin harrastusta vielä kauden Corda Borealiksessa ja sittemmin vielä aikuisten tekniikkaryhmässä. Suurin saavutus omalta luistelu-uraltani on Stella Polariksen SM-pronssi vuodelta 2015.

Koulutus

Olen lääketieteen kandidaatti ja kaudella 22-23 näistä opinnoistani välivuodella. Työstän kuitenkin väitöskirjaani ja suoritan STLL:n I-tason valmentajakoulutusta. Olen aiemmin suorittanut Valo ry:n I-tason valmentajakoulutuksen ja STLL:n luistelukouluohjaajan koulutukset.

Millainen olen valmentajana

Urheilijalähtöisyys, yhteistyö ja avoimuus ovat tärkeimmät arvoni valmentajana. Tavoitteeni on tarjota luistelijoillemme mahtavia kokemuksia lajin parissa sekä oppeja tulevaa elämää varten

 


Roosa Tauriainen

Olen Roosa Tauriainen. Aloitin valmentamisen OLK:ssa vuonna 2015, kun lopetin aktiivisen kilpailu-urani Stella Polariksessa. Siitä lähtien olen valmentanut Oulussa monipuolisesti luistelukoulussa, kehitysryhmiä, sekä kaikkia seuramme kilpailevia joukkueita. 

Tällä kaudella vastuullani on Alula Borealis minori joukkue toista kautta, sekä tulokasjoukkue Nebula Borealis neljättä kautta. Lisäksi olen vastuussa Cometes Borealis noviisijoukkueesta, sekä olen mukana SM-joukkueiden valmennustiimeissä. Lisäksi työnkuvaani kuuluu seuratyö ja viikkolistojen tekeminen.

Luistelutausta:

Koko oma luistelu-urani on kulunut OLK:ssa. Aloitin luistelun ykkösluokalla luistelukoulusta pikkusiskoni innoittamana.  Luistelukoulusta polkuni eteni kehitysryhmän kautta minorijoukkue Tähtityttöihin, josta kauden jälkeen siirryin Aurora Borealikseen ja myöhemmin Stelloihin. Luistelu-urani huipentui Stellojen SM-pronssiin vuonna 2015. Sen jälkeen jäähdyttelin muutaman kauden Corda Borealis seniori joukkueessa.

Koulutus: 

STLL:n koulutuksia olen käynyt perustason valmentaja koulutukseen asti, jonka kävin sekä muodostelmaluistelusta, että yksinluistelusta. 
Valmentamisen lisäksi opiskelen yliopistossa tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. 

Minä valmentajana:

Valmentajana olen halukas oppimaan ja kehittymään kokoajan ja se onkin mielestäni yksi valmentamisen parhaista puolista. Haluan olla helposti lähestyttävä, kannustava ja positiivinen valmentaja, mutta myös haastaa luistelijoitani kehittymään ja olemaan entistä parempia jokaisissa harjoituksissa.


Mariia Märsynaho

Nimeni on Mariia Märsynaho. Olen aloittanut muodostelmapuolen päätoimisena valmentajana elokuussa 2020. Valmentamisen Oulun Luistelukerhossa olen aloittanut vuonna 2017 oman luistelu-urani ohella. Pari kautta ohjasin taitoluistelukoulussa, jonkä jälkeen siirryin valmentamaan joukkueita. Kaudella 2022-2023 vastuullani on juniorijoukkue Linnaea Borealis sekä osavastuu minorijoukkue Alula Borealiksesta. Sen lisäksi olen mukana Aurora Borealiksen ja Nebula Borealiksen tiimeissä.

Oma luistelutausta:

Aloitin luistelun OLK:n taitoluistelukoulussa vuonna 2006. Muutaman vuoden jälkeen luistelukoulussa ja kehitysryhmässä siirryin seuramme minoreihin vuonna 2010. Sieltä olen edennyt SM-noviisien kautta seuran SM-junioreihin Stella Polarikseen, jossa luistelin viimeiset 4 vuotta. Keväällä 2020 ikä juniorisarjassa tuli vastaan. Palo valmentamiseen oli kova ja siirryin pääasiassa sille puolelle. Luistelua en missään nimessä halunnut kuitenkaan lopettaa ja tällä hetkellä valmennusten ohessa luistelenkin seuran kansallisissa senioreissa Corda Borealiksessa.

Koulutus:

Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2020 Kastellin lukiosta. Ennen korkeakouluopiskeluja halusin pitää välivuoden ja keskittyä vain valmentamiseen. Halusin kuitenkin kehittyä valmentajana vuoden aikana, joten suoritin valmentajan ammattitutkinnon.

Millainen olen valmentajana:

Olen nuori valmentaja, joten haluan jatkuvasti oppia lisää ja kehittää itseäni. Tavoitteeni valmentamisen suhteen ovat korkealla ja teen töitä saavuttaakseni ne. Valmentajana pyrin olemaan kannustava, luova sekä positiivista ja hyväksyvää ilmapiiriä rakentava.


Julianna Stolt

Joukkueet: Nova Borealis (jaettu vastuu), Cometes Borealis

Lempilaji luistelun lisäksi: tennis


Hanna Länkinen

Joukkueet: Nova Borealis, taitoluistelukoulu

Lempilaji luistelun lisäksi: bodypump


Noona Koskenkari

Joukkueet: Nova Borealis (jaettu vastuu), Cometes Borealis (jaettu vastuu), taitoluistelukoulu

Lempilaji luistelun lisäksi: kuntosali


Jenni Piippo

Joukkueet: Nova Borealis ja taitoluistelukoulu

Lempikisapuvut: Seikkailu Pariisissa, Minitähdet 2013-2014 ja Circles, Linnaea Borealis 2021-22


Miinu Haapola

Joukkueet: Nebula Borealis ja Aurora Borealis

Lempikisapuvut: El Spectáculo, SP vapaa 2014-2015 ja Believer, SP lyhkäri 2017-2018


Anu Kauranen

Joukkueet: Stella Polaris

Lempikisapuku: Forbidden love, SP lyhkäri 2014-2015


Oona Aalto

Jää- ja kuntovalmennus joukkueilla Aurora Borealis, Alula Borealis ja Nebula Borealis

Toiselta ammatiltani olen kauneudenhoitoalan yrittäjä


Noora Mommo

Tanssivalmennus muodostelmaluistelujoukkueilla Miia Ahosen kanssa.

Toiselta ammatiltani olen baarimestari.


Annika Tuoma

Kuntovalmennus joukkeilla Stella Polaris, Corda Borealis, Cometes Borealis, Linnaea Borealis

Toiselta ammatiltani olen koulutettu hieroja.


Milja Pietilä

Joukkueet: Timantit (jaettu vastuu), Alula Borealis ja Linnaea Borealis joukkueissa apuvalmentajana

Oma lempiohjelma: Hit me with your best shot, Stella Polaris lyhkäri 2017-2018


Alisa Helaakoski

Joukkeet: Timantit (jaettu vastuu), myös Nova Borealiksen, Nebula Borealiksen, Cometes Borealiksen ja Linnaea Borealiksen tiimeissä mukana

Oma lempiohjelma: Believer, Stella Polaris lyhkäri 2017-2018


Emilia Miettunen

Joukkueet: Timanteilla apuvalmentajana

Oma lempiohjelma: Heart Beat, Arctic Ice Star vappis 2017-2018


Saara Holmlund

Joukkueet: Stella Polaris


Marjo Vallo

Joukkueet: Corda Borealis