ML valmentajat


Veronika Hyytiäinen

 

OLK muodostelmaluistelun päävalmentaja

Stella Polaris ja Aurora Borealis vastuuvalmentaja

 


Mariia Märsynaho

Hei!

Nimeni on Mariia Märsynaho. Olen aloittanut muodostelmapuolen toisena päätoimisena valmentajana elokuussa 2020. Valmentamisen Oulun Luistelukerhossa olen aloittanut vuonna 2017 oman luistelu-urani ohella. 2017-2018 ohjasin taitoluistelukoulussa, ensin apuohjaajana ja myöhemmin sain vastuulleni oman ryhmän.

Viimeiset kolme vuotta olen ollut mukana niin muodostelmapuolen kehitysryhmillä, kuin kilpailevillakin joukkueilla. Kaudella 2021-2022 vastuullani on minorijoukkue Tähtitytöt ja muodostelmaluistelun kehitysryhmä Minitimantit. Olen mukana myös Aurora Borealiksen ja Minitähtien valmennustiimeissä.

Oma luistelutausta:

Aloitin luistelun OLK:n taitoluistelukoulussa vuonna 2006. Muutaman vuoden jälkeen luistelukoulussa ja kehitysryhmässä siirryin seuramme minoreihin vuonna 2010. Sieltä olen edennyt SM-noviisien kautta seuran SM-junioreihin Stella Polarikseen, jossa luistelin viimeiset 4 vuotta. Keväällä 2020 ikä juniorisarjassa tuli vastaan. Palo valmentamiseen oli kovempi kuin Helsinkiin luistelun perässä muuttaminen, joten päätin olla hakematta SM-senioreihin. Luistelua en missään nimessä halunnut kuitenkaan lopettaa ja tällä hetkellä valmennusten ohessa luistelenkin seuran kansallisissa senioreissa Corda Borealiksessa.

Koulutus:

Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2020 Kastellin lukiosta. Ennen korkeakouluopiskeluja halusin pitää välivuoden ja keskittyä vain valmentamiseen. Halusin kuitenkin kehittyä valmentajana vuoden aikana, joten päätin hakea opiskelemaan valmentajan ammattitutkintoa. Tällä hetkellä siis olen OLK:ssa oppisopimuksella ja opiskelen samalla valmentajan ammattiin.

Millainen olen valmentajana:

Olen nuori valmentaja, joten haluan jatkuvasti oppia lisää ja kehittää itseäni. Tavoitteeni valmetamisen suhteen ovat korkealla ja teen töitä saavuttaakseni ne. Valmentajana pyrin olemaan kannustava, luova sekä positiivista ja hyväksyvää ilmapiiriä rakentava.