Uutiset

31.03.2019

Kevätnäytös tiedote

30.3.2019
Kevätnäytös tiedote

 

Kevätnäytöstä koskevia asioita, LUKEKAA tarkasti

Arpajaispalkintoja

Arpajais/onnenpyöräpalkintoja kaivataan lisää, niitä voi toimittaa perjantain kenraaliharjoituksessa kioskin edessä olevaan pisteeseen.

Näytöksen maskeeraukset ja kampaukset

Sooloroolien maskeeraukset tehdään muutaman kosmetologiopiskelijan ja muutaman stellan avustuksella. Stellat myös auttavat soolojen kampausten kanssa, muut ryhmät hoitavat kampaukset itse/koppiemojen avustuksella miten on ryhmässä sovittu.

Kaikki huolehtivat omat pohjameikkinsä itse. Kaikille ryhmille on tehty meikkisuunnitelmat valmiiksi ja meikit pussitettu ryhmäkohtaisesti.  Sunnuntain ensimmäisen näytökset koppiemot hakevat nämä suunnitelmat ja meikit perjantain kenraalissa Maaretilta. Sunnuntain jälkimmäisen näytöksen koppiemot huolehtivat meikit ja suunnitelmat maanantain näytöksen koppiemoille.

Omia meikkisiveltimiä ja topsipuikkoja kannattaa varata mukaan.

Maanantain näytöksen jälkeen meikit palautetaan ala-aulaan niille varattuun laatikkoon siistissä kunnossa, seuran meikkisiveltimet pestyinä! Pesun voi tehdä vessassa käsisaippuan avulla.

Ottakaa yhteyttä Maaret Märsynahoon, Heidi Pesoseen tai Pinja Kallelaan jos epäselvyyksiä meikkien tai kampauksen kanssa. Heidi on hallilla sunnuntain näytöksessä vastaamassa näistä asioista. Maaret maanantaina.

Näytösasut

Maanantain näytöksen koppiemot huolehtivat näytöksen jälkeen oman ryhmänsä asut siististi hengareihin ja kasseihin pakattuina ja lajiteltuina. Ryhmien samanlaiset asut useampi samaan hengariin päällekkäin.

Koppiemojen kannattaa varautua näytökseen hakaneuloilla, maalarin teipillä, neulalla ja langalla, jos tarvii jollekkin puvulle ensiapua antaa