Uutiset

08.08.2019

Elokuun tiedote

8.8.2019
Elokuun tiedote

Kehitystyöryhmä

Seuran kehitystyöryhmään toivotaan lisää väkeä. Tarkoitus on viedä seuran toimintaa kohti Tähtiseura toimintaa. Ryhmää vetää Satu Larivaara-Heikkala. Seuraava kokoontuminen maanantaina 19.8. klo 17. Paikka: Oulun kansainvälinen koulu, A-rakennus, kuvataideluokka.

Olisi hyvä, jos tulijat ilmoittaisivat Satulle tulostaan etukäteen. Aiheena on Tähtiseura-hakemus.

Kioskivuoroja joukkue/ryhmätalkoisiin

Varsinaiset kioskivuorot alkavat 14.9. ja listat infotaan heti kun ne ovat valmiina. Nämä vuorot koskevat kaikkien kilpailevien luistelijoiden perheitä. Sitä ennen on tarjolla HCL harjoituspelien kioskivuoroja ryhmien/joukkueiden varainhankintaan.

OLK kirppis 7.9.2019 klo 9-12 Raksilassa

Seurapäivänä käytettyjen taitoluisteluvarusteiden myynti pidetään Oulun Energia Areenan paloaseman puolella OLK:n kioskin edessä. Myyntiin tuotaviin tavaroihin on merkittävä esim. nuppineuloin, teipillä hintalappu, jossa on selkeästi mainittu hinta, koko (luistimissa varsinkin tärkeää mainita malli, koko ja lesti) myyjän nimi ja puhelinnumero. Seura järjestää paikalle talkoolaiset hoitamaan myyntiä sekä myyntipöytiä ja vaatetelineitä, joihin voi omissa henkareissa tuoda taitoluisteluvaatteita myyntiin.

Myytäviä tavaroita voi tuoda paikalle klo 8.45 alkaen. Tavarat jätetään myyntiin omalla vastuulla. Kirpputorin tuotto ja/ tai myymättä jääneet tavarat on noudettava klo 12.00 mennessä. Myytäväksi siis käy kaikki taitoluisteluun liittyvät tarpeettomiksi käyneet varusteet: luistimet, kisapuvut, harjoitusasut ja oheisvarusteet. Kirppiksellä toimii vain käteismaksu!

Piruetin tilaukset

Piruetin tilausten tilausjakso päättyy 22.8.2019.  Tarkemmat ohjeistukset näkyvät Piruetin sivuilta. Seuratuotteiden tilaukset ovat sitovia eikä niissä ole palautusoikeutta. Muodostelmajoukkueet voivat tehdä jatkossakin tarvittaessa joukkuekohtaisen tilauksen. Tunnukset tiedotettu spostitse.

Harjoitusmaksut

Heinä ja elokuun maksut lähtevät laskutukseen elokuun puolivälissä sähköpostiin. Jatkossa laskut tulevat kerran kuussa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen ja laskujen eräpäivä on noin kuun puolivälissä. Laskutusjärjestelmään voi ilmoittaa vain yhden sähköpostiosoitteen per luistelija. Maksut tiedotettu spostitse.

Tehopäivien/leirien sekä extrajäiden maksut

Seura laskuttaa joukkueita leiri/tehopäivistä samaan tyyliin kuin viime kaudella. Hinnat Oulun ulkopuolella oleviin leireihin ovat samat kuin viime kaudella. Oulussa pidettävät extrajäät laskutetaan joulukuussa.

Lisenssien/vakuutusten ostaminen

Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan oman lapsensa vakuutuksen kuntoon, seuran puolesta ei ole vakuutusta luistelijoille.  Tämä koskee erityisesti nyt muodostelmaluistelun pariin palanneita luistelijoita, minitimantteihin ja timantteihin nousseita sekä uusia yksinluistelijoita. Liitto tarjoaa vakuutuksellisen lisenssin. Tietoa lisensseistä ja hankkimisohjeista liiton sivuilla: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ Jokaisella kilpailevalla luistelijalla tulee olla liiton lisenssi tai kilpailulupa+oma vakuutus, joka kattaa luistelun. Oman vakuutuksen kattavuuden voi tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssien/vakuutusten tulee olla voimassa harjoituksissa ja koskee kaikkia ryhmiä/joukkueita lukuunottamatta leppiksiä ja TK:laisia.

STLL:n myöntämät YL IC-kisat 21.-22.9.2019 Raksilassa

Liiton myöntämä IC-kisa luistellaan 21.-22.9.2019 Raksilan Energia-areenalla. YL-perheille on talkooinfot jo lähetetty, mutta halukkaita ML perheistä voi ilmoittautua talkoisiin myös.

OLK:n järjestämät kisat keväällä 2020

OLK järjestää kahdet kisat keväällä 2020.

ML aluemestaruuskisat 15.2.2020 ja YL Ouluskate 22.-23.2.2020, molempiin kisoihin tarvitaan taas talkoolaisia, joten päivämäärät kalenteriin!