Uutiset

27.05.2020

Toukokuun tiedote


Toukokuun tiedote

Sennujen ja aikuisten kesätreenit

Kesäajaksi olemme saaneet jäätä molemmille aikuisjoukkueille (Coronae ja Luna Borealis) sekä uudelle senior joukkueelle (Corda Borealis). Joukkueiden jatko syksyllä katsotaan jäätilanteen ja luistelijamäärien mukaan. Joukkueisiin otetaan uusia luistelijoita kesäaikana testien perusteella. 

Kevään maksut

Osalla maksamatta kevään valmennusmaksuja ja tämä estää osallistumisen seuran toimintaan ennen kuin laskujen maksu on sovittu rahastonhoitajan kanssa.

Sisaralennukset

Sisaralennus 1.6.2020 alkaen on 10% yhdestä (edullisimmasta) luistelijasta per perhe. Perheen tulee itse ilmoittaa luistelevat sisarukset rahastonhoitajalle sisaralennuksen saadakseen! Alennuksia ei hyvitä jälkikäteen, joten huolehdi asia ajoissa.

Kesä-heinäkuun maksut

Heinäkuun kahden viimeisen viikon luistelumaksut laskutetaan toteuman mukaan elokuun maksun yhteydessä.

Kesä-heinäkuun maksut sisältävät seuran toimintamaksun. Maksujen määrät tiedotettu spostitse

Lucky Skaten sovitustapahtuma Kempeleen jäähalilla to 11.6. klo 10-17

Lucky Skaten edustajana Oulun sovitustapahtumassa toimii Elli Lemetyinen. Elli laittaa tarkempaa tietoa asiasta loppuviikosta.

Vakuutukset ja lisenssit (=Kilpailupassi) kaudelle 2020-2021

Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan oman lapsensa vakuutuksen kuntoon, seuran puolesta ei ole vakuutusta luistelijoille.  Tämä koskee erityisesti nyt muodostelmaluistelun pariin palanneita luistelijoita, minitimantteihin ja timantteihin nousseita sekä uusia yksinluistelijoita. Jokaisella kilpailevalla luistelijalla tulee olla liiton lisenssi/kilpailupassi tai kilpailupassi+oma vakuutus, joka kattaa luistelun. Oman vakuutuksen kattavuuden voi tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssien/vakuutusten tulee olla voimassa harjoituksissa ja koskee kaikkia ryhmiä/joukkueita lukuunottamatta leppiksiä ja TK:laisia. Liiton ohjeistus lisenssin eli kilpailupassin ostoon:

https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ HUOM. Voimassaolo aika muuttunut!