Uutiset

06.01.2021

Tammikuun tiedote

6.1.2021


Tammikuun tiedote

 

Oulun Luistelukerho toivottaa hyvää uutta vuotta 2021 kaikille jäsenillemme!

 

myClubin käyttöönotto

Oulun Luistelukerhossa on otettu käyttöön myClub, jonka avulla seuramme hallinnoi jäsenrekisteriä, laskutusta, tapahtumailmoittautumisia sekä jäsentiedotteita. Tarkempi tiedote myClubista on lähetetty sähköpostitse.

 

Harjoitukset

Olemme saaneet jäävuoroja Kempeleen jäähallista viikosta 1 alkaen. Oulun kaupungin linjausta mukaillen pystymme tällä hetkellä jatkamaan seuraavien ryhmien jääharjoituksia: K2, K3, A1 ja Tähtitytöt. Valmentajat ilmoittavat harjoitusajat luistelijoille. Selvitämme, onko harjoittelua mahdollista laajentaa vielä lisää.

Oulun kaupungin poikkeukset urheiluryhmien osalta

”Joukkueurheilun osalta harjoitusmahdollisuudet on turvattu kahden ylimmän sarjatason joukkueille koskien myös A-, B- ja C-junioreita. Tämä koskee niitä lajeja, joilla on kilpailukausi menossa.

Yksilölajien ja -urheilijoiden osalta on käytetty erillisharkintaa turvaten tavoitteellisen huippu- ja kilpaurheilun harjoittelumahdollisuudet.”

 

AB, SP ja K1 jatkavat harjoittelua kuten ovat joulukuussakin harjoitelleet.

 

Harjoitusmaksut

Tammikuussa laskutetaan joulukuussa toteutuneet harjoitukset sekä seuran jäsenmaksu 20 € ja kiinteä kuukausimaksu 35 €. Tammikuun harjoitukset laskutamme takautuvasti helmikuussa, kun tiedämme miten luistelijat ovat päässeet harjoittelemaan.

 

Taitoluistelukoulu ja aikuisten tekniikkaryhmä

Ilmoitamme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa, kun ilmoittautumiset ryhmiin on mahdollista avata.

 

Yvette

Seuravaatteita, kuten toppatakkeja, on aikaisemmin ollut mahdollista tilata Yvetteltä. Yvette on nyt lopettanut toimintansa ja he eivät enää toimita tuotteita.

 

Joulukuun 2020 sähkäri

Suomen taitoluisteluliiton ajankohtaisia asioita.