HAKU 
 SIVUKARTTA
Oulun Luistelukerho Ry
 

28.05.2017
Seuravaatevalikoima laajenee

Seuravaatevalikoima laajenee. Oulun Luistelukerho on sopinut yhteistyöstä Yvetten kanssa. Yvetten tuotteet laajentavat seura-asuvalikoimaamme. Yvetten tilaukset tapahtuvat verkkokaupan seuratuote-osion kautta. Seuralle tulee oma koodi verkkokauppaan. Jokainen jäsen itse tilaa verkkokaupan kautta tuotteen/tuotteet, toimitus suoraan postin kautta kotiin. www.yvette.fi.

Nyt aluksi toppatakin tilaus on ajankohtaisin. Kesäkuun alussa järjestetään mahdollisuus kokeilla paitsi näitä toppatakkien myös muita Yvetten tarjoamia asujen eri kokoja. Toppatakeissa tulee olemaan kesäkuussa viimeinen tilauspäivä, jotta takit ehtivät syksyllä käyttöön. Takeissa ja muissa vaatteissa on kokovalikoima 120cm ylöspäin. Toppatakit tulevat seuran logolla brodeerattuna. Mahdollisesti myös paidat, hupparit olisivat seuralogolla brodeerattuna.

Yhteistyö myös monivuotisen seura-asutoimittajan Piruetin kanssa jatkuu. Piruetin tilaukset hoidetaan edelleen samallatavalla kuin ennenkin: 2 kertaa luistelukaudessa (syksyllä ja keväällä) ennakkoon ilmoitettuna ajankohtana, tehdään tilaukset seuran nettisivujen kautta ja esim. seurafleecet säilyvät samoina malleina kuten muutkin Piruetin asu


Arkistoon »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

Studio Timo Heikkala
Oulunseudun Fysioterapia
 
 
Oulun Luistelukerho ry | Teuvo Pakkalan katu 11 | 90130 OULU | tiedotus@oulunluistelukerho.fi

Powered by Galaxo®