HAKU 
 SIVUKARTTA
Oulun Luistelukerho Ry
 

11.02.2019
Helmikuun tiedote

11.2.2019
Helmikuun tiedote

 

Valmennusmaksut lähetetty sähköisesti

Tammi- ja helmikuun laskut on lähetty sähköisesti. Jos et ole saanut laskua, ota yhteyttä rahastonhoitajaan, rahastonhoitaja(at)oulunluistelukerho.fi. Tammikuun maksuja on vielä runsaasti maksamatta!

 

Kioskitalkoot

Jokaisen kilpailevan luistelijan perheet ovat velvoitettuja hoitamaan kioskivuoronsa tai hoitamaan sijaisen paikalle. Nyt kioskivuoroja on jäänyt hoitamatta ja kioskilla on ollut mukana lapsia, säännöistä huolimatta. Tästä eteenpäin luistelijaa ei ilmoiteta kilpailuihin jos talkoot ovat hoitamatta. Ilman kioskin tuottoja luistelumaksut nousisivat reilusti.

Perheet ovat velvoitettuja hoitamaan myös osansa kevätnäytöstalkoista, ilman talkoilijoita emme saa kevätnäytöstä kasaan.

 

Kevätnäytös valmistelut

Kevätnäytös valmistelut ovat käynnissä. Lavastuksen tekemistä ja pukujen tekemistä ja sovittamisia aloitettu. Puvustus tiimissä olisi vielä tilaa muokkapuolen ompelutaitoiselle vanhemmalle (ei tarkoita että itse pitää ommella paljon vaan että osaa neuvoa ompeluohjeita tarvittaessa.)

 

Halukkuus hallitukseen tai toimihenkilöiksi

Jos löytyy halukkuutta tulla mukaan seuran hallitukseen tai toimihenkilöiksi, voi halukkuudesta ilmoittaa jollekin nykyisen hallituksen jäsenistä tai puheenjohtajan tai tiedottajan sähköpostiin. Uusi hallitus valitaan huhtikuussa seuran vuosikokouksessa.


Arkistoon »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

Studio Timo Heikkala
 
 
Oulun Luistelukerho ry | Teuvo Pakkalan katu 11 | 90130 OULU | tiedotus@oulunluistelukerho.fi

Powered by Galaxo®