HAKU 
 SIVUKARTTA
Oulun Luistelukerho Ry
 

13.05.2019
Toukokuun tiedote

13.5.2019
Toukokuun tiedote

Hallituksen roolitukset

Uusi hallitus on pitänyt järjestäytymiskokouksen. Uuden hallituksen työnjakoa on nähtävillä nettisivuilla. http://www.oulunluistelukerho.fi/sivu/fi/seura/hallitus/

Kesäleirien ruokailut

Seura korvaa kesäleirien ruokailuista 5e ylittävän osan/luistelija jos ryhmän harjoitusmäärät ovat niin suuret että ruokailu on välttämätön. Jojoja ja ryhmävastaavia pyydetään keräämään luistelijoiden allergialistat jo valmiiksi. Kesäleirien ruokailu laskutetaan kesäkuun maksun yhteydessä.

Lisenssien/vakuutusten ostaminen

Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan oman lapsensa vakuutuksen kuntoon, seuran puolesta ei ole vakuutusta luistelijoille.  Tämä koskee erityisesti nyt muodostelmaluistelun pariin palanneita luistelijoita, minitimantteihin ja timantteihin nousseita sekä uusia yksinluistelijoita. Liitto tarjoaa vakuutuksellisen lisenssin, mutta uuden kauden lisenssi astuu voimaan vasta heinäkuun alussa.  Tietoa lisensseistä ja hankkimisohjeista liiton sivuilla: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ Jokaisella kilpailevalla luistelijalla tulee olla liiton lisenssi tai kilpailulupa+oma vakuutus, joka kattaa luistelun. Oman vakuutuksen kattavuuden voi tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssien/vakuutusten tulee olla voimassa harjoituksissa ja koskee kaikkia ryhmiä/joukkueita lukuunottamatta leppiksiä ja TK:laisia.

Piruetin tilaukset

Piruetin tilaussivut aukeavat taas  pian ja ovat auki  noin neljä viikkoa. ML joukkueet voivat edelleenkin tehdä kimppatilauksensa suoraan Piruetille sähköpostitse. Seura-alennuksen saa kun muistaa tilausta tehdessä ilmoittaa olevansa OLK:n joukkue.

Yvetten tilaustunnukset muistutuksena

Tässä ohjeistusta miten tilauksen voi tehdä: Verkkokauppaan pääsee seuran sivuilla olevasta bannerista tai suoraan www.yvette.fi Kirjaudu kauppaan normaalisti sivun yläreunasta tai rekisteröidy uutena asiakkaana ja luo itsellesi tili. Mene oman tilisi tietoihin ja lisää saamasi seuratunnus OLK-060617 kohtaan Lisää saamasi seuratunnus ja tallenna.

SM joukkueille tarjolla urheilijan terveystarkastus

Seura sai ODL:ltä edullisen tarjouksen urheilijan terveystarkastukseen. Tarkastus on omakustanteinen ja itse varattavissa, mutta STLL, seura ja ML puolen valmentajat kannustavat luistelijoita käymään tarkastuksessa. Olisi hyvä jos tulokset voisi toimittaa myös valmentajille. Näin valmentajat voisivat paremmin ottaa valmennuksessa huomioon esim alkavat ongelmat ja pyrkiä ehkäisemään niitä. Sisältö liitteenä, tarjous välitetty SM-joukkueille. Mainitse varausta tehtäessä seura ja joukkue.

STLL:n myöntämät YL IC-kisat 21.-22.9.2019 Raksilassa

Liiton myöntämä IC-kisa luistellaan 21.-22.9.2019 Raksilan Energia-areenalla. Merkitkää päivämäärät muistiin ja muistakaa että kaikki kilpailevien luistelijoiden perheet ovat velvoitettuja osallistumaan talkoisiin.

Kioskivuorot tälle kaudelle

Jokaisen kilpailevan luistelijan perheet ovat velvoitettuja hoitamaan kioskivuoronsa tai hoitamaan sijaisen paikalle. Tästä eteenpäin luistelijaa ei ilmoiteta kilpailuihin jos talkoot ovat hoitamatta. Ilman kioskin tuottoja luistelumaksut nousisivat reilusti. Kioskivuorot koskevat seuraavien ryhmien/joukkueiden luistelijoita: Stella Polaris, Aurora Borealis, Tähtitytöt, Minitähdet, Linneae Borealis, Cometes Borealis, K1, K2, K3, K4, AK1, AK2 ja AK3. Jos tulee ylimääräisiä kioskivuoroja tarjolle näistä maksetaan 10e/tunti henkilöltä ryhmän tai joukkueen tilille.

Huhti-toukokuun 2019 harjoitusmaksut

Huhti-toukokuun maksut lähtevät laskutukseen toukokuun aikana. Joukkue ja ryhmäkohtaiset hinnat, jotka kattavat uuden kauden maksut huhti-toukokuun osalta on tiedotettu sähköpostitse.

Ohjelmantekomaksut

Ohjelmantekomaksut tiedotettu sähköpostitse vastuuvanhempien välityksellä tämän tiedotteen yhteydessä.

Seuran osoitteista lähetetyissä sposteissa edelleen viiveitä

Seuran sähköpostiosoitteista lähetetyissä sähköposteissa näkyy edelleen pitkiä viiveitä erityisesti gmail osoitteisiin lähetettäessä. Seuran puolesta emme itse pysty asiaan vaikuttamaan, mutta palveluntarjoajaan on oltu yhteydessä uudelleen ja he tutkivat asiaa.

Tehopäivien/leirien maksut

Seura laskuttaa joukkueita leiripäivistä samaan tyyliin kuin viime kaudella. Hinnat ilmoitetaan seuraavassa tiedotteessa.


Arkistoon »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

Studio Timo Heikkala
 
 
Oulun Luistelukerho ry | Teuvo Pakkalan katu 11 | 90130 OULU | tiedotus@oulunluistelukerho.fi

Powered by Galaxo®