HAKU 
 SIVUKARTTA
Oulun Luistelukerho Ry
 

02.06.2019
Kesäkuun tiedote

2.6.2019
Kesäkuun tiedote

 

Asioita hallituksen kokoukseen

Jos on asioita hallituksen kokoukseen käsiteltäväksi, asiat pitää toimittaa puheenjohtajan, sihteerin tai tiedottajan kautta hallitukselle viimeistään viikkoa ennen kokousta.

Yksinluistelun päävalmentaja lomalla

Yksinluistelun päävalmentaja on lomalla heinäkuun loppuun saakka eikä välttämättä vastaa viesteihin.

Kehitystyöryhmä

Seuran kehitystyöryhmään toivotaan lisää väkeä. Tarkoitus on viedä seuran toimintaa kohti Tähtiseura toimintaa. Ryhmää vetää Satu Larivaara-Heikkala. Ensimmäinen kokoontuminen keskiviikkona 5.6. klo 17-19. Paikka: Oulun kansainvälinen koulu, A-rakennus, kuvataideluokka.

Olisi hyvä, jos tulijat ilmoittaisivat Satulle tulostaan etukäteen

satu.larivaara-heikkala(at)eduouka.fi / p. 040 5005680.

 

Kioskivastaava

Hallituksen kioskivastaavalle Hanna Yrttiaholle tarvitaan kaveri, joka vastaa Hannan kanssa kioskin toiminnasta. Kioskivastaavat ovat vapautettuja itse kioskin myyntivuoroista. Lisätietoja voi kysellä Hannalta kioski(at)oulunluistelukerho.fi.

STLL:n myöntämät YL IC-kisat 21.-22.9.2019 Raksilassa

Liiton myöntämä IC-kisa luistellaan 21.-22.9.2019 Raksilan Energia-areenalla. Merkitkää päivämäärät muistiin ja muistakaa että kaikki kilpailevien luistelijoiden perheet ovat velvoitettuja osallistumaan talkoisiin.

Harjoitusmaksut

Kesäkuun maksut lähtevät laskutukseen kesäkuun aikana. Joukkue ja ryhmäkohtaiset maksut on tiedotettu spostitse, hinnat kattavat ruokailut jotka seura on järjestänyt. Ruokailut koskevat vk23, vko24 ja vko25 k1, k2 ja k3, vko25 ak1 ja ak2. Muodostelmajoukkueiden ruokailut voi katsoa viikkolistoista.

Huhti-toukokuun laskuissa on ollut viivettä uusien ryhmäjakojen takia, mutta ainakin osalle ryhmistä laskut ovat jo tulleet. Huomioikaa että osassa laskuissa on ollut virheellisesti tieto että olisi vain huhtikuun lasku, mutta lasku siis kattaa sekä huhti- että toukokuu.

Heinä-elokuun maksut tiedotetaan elokuussa, koska harjoitusmäärät eivät vielä tiedossa. Syyskauden harjoitusten maksut määräytyvät harjoitusmäärien mukaan ja suuria korotuspaineita ei ole.

 

Tehopäivien/leirien maksut

Seura laskuttaa joukkueita leiri/tehopäivistä samaan tyyliin kuin viime kaudella. Hinnat Oulun ulkopuolella oleviin leireihin ovat samat kuin viime kaudella. Kahden päivän leiri 1040€ ja kolmen päivän leiri 1200€.  Oulussa pidettävien tehopäivien hintoja ei ole vielä laskettu.

 

Lisenssien/vakuutusten ostaminen

Vanhemmat ovat velvollisia huolehtimaan oman lapsensa vakuutuksen kuntoon, seuran puolesta ei ole vakuutusta luistelijoille.  Tämä koskee erityisesti nyt muodostelmaluistelun pariin palanneita luistelijoita, minitimantteihin ja timantteihin nousseita sekä uusia yksinluistelijoita. Liitto tarjoaa vakuutuksellisen lisenssin, mutta uuden kauden lisenssi astuu voimaan vasta heinäkuun alussa.  Tietoa lisensseistä ja hankkimisohjeista liiton sivuilla: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ Jokaisella kilpailevalla luistelijalla tulee olla liiton lisenssi tai kilpailulupa+oma vakuutus, joka kattaa luistelun. Oman vakuutuksen kattavuuden voi tarkistaa omasta vakuutusyhtiöstä. Lisenssien/vakuutusten tulee olla voimassa harjoituksissa ja koskee kaikkia ryhmiä/joukkueita lukuunottamatta leppiksiä ja TK:laisia.

 

 

 


Arkistoon »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YHTEISTYÖKUMPPANIMME:

Studio Timo Heikkala
 
 
Oulun Luistelukerho ry | Teuvo Pakkalan katu 11 | 90130 OULU | tiedotus@oulunluistelukerho.fi

Powered by Galaxo®