Ohjeita luistelukoululaisille ja vanhemmille

Ensimmäisiin harjoituksiin saapuminen:

Luistelukoulun ensimmäisellä harjoituskerralla on jäähallin aulassa ilmoittautumispiste.

Kaikki luistelukoulun uudet ja vanhat luistelijat käyvät ensimmäisellä harjoituskerralla tarkistamassa yhteystietonsa ilmoittautumispisteellä ja noutavat sieltä ryhmänsä värikoodin ennen jäälle menoa.

Yleisiä ohjeita:

Harjoituksiin saapuessasi huomaathan, että harjoitusten alkamisaika on aika, jolloin luistelijat menevät jäälle. Toivomme, että luistelijat saapuisivat ajoissa jäähallille ja ajoissa jäälle, sillä se helpottaa ohjaajan tunnin vetämistä. Vanhemmat huolehtivat luistelijan vaatteiden ja luistinten pukemisesta ja riisumisesta kunnes luistelija osaa tehdä sen omatoimisesti. Jäähalleissa on taitoluistelukoululle varatut kopit, noudatathan koppijakoa.

Vanhemmat voivat tuoda lapsensa jään reunalle ja hakea heidät sieltä pois, mutta harjoitusten aikana vanhempien tulee seurata harjoitusta katsomosta käsin. Luistelijat jaksavat paremmin keskittyä harjoitukseen silloin, kun vanhemmat eivät ole aivan vieressä. Jos ohjaaja tuo lapsen pois jäältä kesken harjoituksen, voi vanhempi tulla hakemaan lapsen jään laidalta.