Pienten ryhmät

Leppäkertuissa, Peipposissa, Tinteissä ja Mineissä harjoittelevat OLK:n nuorimmat yksinluistelijat.  

Näissä ryhmissä harjoitellaan perusluistelutaitoja: kaaret, kolmoset, liuút, sirklaukset, hypyt ja piruetit. Tavoitteena on luistelun ja liikunnan riemun vahvistaminen. 

 

Leppäkerttuihin siirrytään taitoluistelukoulusta 4-5 vuotiaana. 

Leppäkertuista yksinluistelupolku etenee Peipposiin (5-6v) ja Peipposista Tintteihin.  

Tinteistä edetään harjoittelemaan Mineihin. 

 

Jokaisella luistelijalla tulee olla Suomen Taitoluisteluliiton harrasteluistelupassi. Lisätietoja ja linkki lisenssin ostoon: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ 

 

Leppikset

  • Vastuuvalmentaja: Heidi Valkama
  • Voimistelu: Tiina Sundström

 

Leppiksissä harjoittelee seuramme pienimmät yksinluistelijat. He ovat siirtyneet ryhmään OLK:n taitoluistelukoulusta, ja iältään he ovat 4-5 vuotiaita. Harjoituksia on viikossa kahdesti jäällä ja yhden kerran maalla. Leppikset harjoittelevat yksinluistelun perusteita, perusliikuntataitoja, ja näiden lisäksi toisten huomioimista. Tavoitteena on liikkumisen ja oppimisen riemun vahvistaminen! 

 

Peipposet

  • Vastuuvalmentaja: Moona Takaharju
  • Voimistelu: Tiina Sundström

 

Peipposet ovat 5-6 vuotiaita yksinluistelijoita. He harjoittelevat perusluistelutaitoja: kaaria, kolmosia, liukuja, sirklauksia, sekä myös hyppyjä ja piruetteja. Harjoitusviikko koostuu kolmesta jääharjoituksesta ja kahdesta oheisharjoituksesta. Tavoitteena on liikkumisen ja oppimisen riemun vahvistaminen! 

 

Tintit

  • Vastuuvalmentaja: Moona Takaharju
  • Tanssi: Elina Lindborg
  • Voimistelu: Tiina Sundström

 

Tinteissä harjoittelee 7 luistelijaa, jotka aloittavat pian oman kilpailupolkunsa. Tintit harjoittelevat 5 päivänä viikossa.  

Harjoittelun tavoitteena on vahva pohjatyö perusluistelulle ja lajiominaisuuksille. Luistelijoilla on edellytykset harjoitella kaikkia yksöishyppyjä, sekä piruettien perusasentoja. Maalla harjoitellaan lajiosaamisen lisäksi perusliikuntataitoja.  

 

Minit

  • Vastuuvalmentaja: Elina Lindborg
  • Tanssi: Elina Lindborg
  • Voimistelu: Tiina Sundström

 

Minit-ryhmän luistelijat ovat kilpailupolkunsa alussa. Ryhmässä harjoittelee 8 luistelijaa, iältään 8-9 vuotiaita. Harjoituksia on 5 päivänä viikossa. Yksöishypyt ovat jo varmoja, ja harjoituksissa opetellaan axelia sekä kaksoishyppyjä. Tavoitteena on hallita laadukkaat peruspiruettiasennot sekä kehittää perusluistelutekniikkaa.