Kilpailutoiminta - kilpailut ja kilpaileminen

Kilpailuiden järjestäminen ja omien luistelijoidemme osallistuminen muiden seurojen  kutsukilpailuihin ja STLL:n alaisiin kilpailuihin on tärkeä osa toimintaamme.

Seuramme ylimmän tason yksinluistelijoita ja muodostelmajoukkueita kilpailee myös kansainvälisissä kilpailuissa ulkomailla. 

Ja jotta omat kilpailumme saadaan järjestettyä, tarvitsemme luistelijoiden tukijoukoista (vanhemmat, kummit ja mummit) talkoolaisia.


Luistelu- ja toimihenkilöpassit

Uusi passikausi alkoi 1.5.2022. Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi. Tietyt seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin. Passin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Luistelupasseihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

Luistelu- ja toimihenkilöpassit

 

___________________________________________________________

 

HYVÄ TIETÄÄ

STLL:n sääntökirja

STLL:n kilpailukalenteri