Uutiset

18.09.2019

Syyskuun tiedote

18.9.2019
Syyskuun tiedote

Seinäkalenterin mainossopimus ja myynti

Tänäkin vuonna yksi varainhankintamenetelmistämme on vuosikalenterin tekeminen ja myyminen. Perheille tulee myyntiin myöhemmin määriteltävän määrä kalentereita. Olisi hienoa jos lisäksi saisitte myytyä mainoksia kalenteriin. Mainoksilla on tarkoitus kattaa kalenterin painokulut. Yhden mainoksen hinta on 175€. Mainossopimus löytyy seuran varainhankinta/kalenterisivulta oikeasta laidasta: http://www.oulunluistelukerho.fi/sivu/fi/seura/varainhankinta/kalenteri/

Kehitystyöryhmä

Seuran kehitystyöryhmään toivotaan lisää väkeä. Tarkoitus on viedä seuran toimintaa kohti Tähtiseura toimintaa. Ryhmää vetää Satu Larivaara-Heikkala. Seuraava kokoontuminen maanantaina 23.9. klo 17. Paikka: Oulun kansainvälinen koulu, A-rakennus, kuvataideluokka.

Olisi hyvä, jos tulijat ilmoittaisivat Satulle tulostaan etukäteen

satu.larivaara-heikkala(at)eduouka.fi / p. 040 5005680. Aiheena on Tähtiseura-hakemus.

Qridin käyttöönotto

Hallituksen alainen kehittämistyöryhmä Satu Larivaara-Heikkalan johdolla on päättänyt ottaa ainakin kuluvaksi kaudeksi 2019-2020 Aurora Borealiksen ja Stella Polariksen käyttöön urheilijan kehityksen  ja arvioinnin seuraamisalustan Qridi Sportin. Molemmat joukkueet ovat testanneet Qridiä kesän - ja alkusyksyn ajan yhdessä valmentajien kanssa. Jatkokäyttö mietitään kauden käyttökokemuksen perusteella.

Tietosuojaselosteet

Seuran tietosuojaselosteiden päivitys on menossa

IC Oulu skate 21.-22.9.

IC Oulu skate kilpailuista puuttuu vielä muutamia talkoolaisia. Muistutamme edelleen että kilpailevien ryhmien perheet ovat velvoitettuja talkoilemaan. Ilman talkoolaisia kisoja ei voida järjestää. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan kisoja paikanpäälle tai livestreamissa: https://m.youtube.com/channel/UCSnFKycFRLK47QCt1rIRpyg Kisojen nettisivut: http://www.oulunluistelukerho.fi/sivu/fi/kilpaileminen/yl_kilpailut/oulu_skate_2019/

Facebookin päivitysryhmä

Seuralla on Facebookissa omat sivut joita päivitetään usean eri ihmisen voimin. On pyritty siihen että facebookin päivitysryhmässä olisi ihmisiä joka puolelta seuraa niin että kaikille ryhmille/joukkueille saadaan näkyvyyttä. Päivityspyyntöjä voi laittaa ryhmässä oleville tai pyytää päästää osaksi ryhmää jos ryhmästänne ei ole siinä ketään.

Seuran nettisivujen uusi ulkoasu

Seuran nettisivut uudistuvat viikon 39 aikana. Uusien sivujen käyttöönoton ei pitäisi vaikuttaa sivujen sisältöön olennaisesti. Jos kuitenkin huomaatte virheitä niistä voi huomauttaa tiedotuksen spostiin.

OLKn kisat helmikuussa

OLK:lla on järjestettävänä kahdet kisat helmikuussa. ML kisat 15.2.2020 ja YL Oulu skate 22.-23.2.2020. Molemmat kisat Oulunsalossa. Kisoihin tarvittaisiin kilpailunjohtajat ja sihteerit. Innokkaat voivat ilmoittautua tiedotuksen spostiin. Ilman näitä tärkeitä rooleja emme saa kisojen järjestelyjä alulle.