Uutiset

09.09.2020

Syyskuun tiedote

6.9.2020

Syyskuun tiedote

Maksut

Joukkueilla ja yksinluisteluryhmillä on kiinteä kuukausimaksu 35€ ja sen lisäksi tuntiperusteinen harjoitusmaksu, joista kuukausittainen valmennusmaksu koostuu.

Laskut tulevat kerran kuussa ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen ja laskujen eräpäivä on noin kuun puolivälissä. Elokuun loppupuolen maksut on laskutettu luistelijoilta toteutuneiden harjoitusten mukaisesti.

Syyskauden kuukausittaiset valmennusmaksut ja leirimaksut on lähetetty sähköpostitse.

Loukkaantumis- ja sairastapauksissa poissaolon harjoituksista kestäessä 2 viikkoa tai enemmän harjoitusmaksusta saa 50% hyvityksen lääkärintodistuksella. Hyvitystä haetaan seuran rahastonhoitajalta. Hyvitystä ei saa kiinteästä kuukausimaksusta.

 

Kilpailutuki

Hallitus on joutunut koronapandemiasta johtuen tekemään päätöksen, että kuluvalla kaudella kilpailujen osallistumismaksut laskutetaan kilpailuihin ilmoittautuvilta yksinluistelijoilta ja joukkueilta. Kilpailumaksut on aikaisemmin katettu pääsääntöisesti Kärppien otteluissa pidettävien kioskien tuotoilla. Koska kioskien aukeaminen ja tuottojen saaminen yleisörajoituksista johtuen on erittäin epävarmaa, kioskituotoilla ei voida kattaa maksuja aiempien kausien tapaan.

OLK:n itse järjestämistä kilpailuista ei veloiteta osallistumismaksua, mutta kaikilla kilparyhmien ja kilpajoukkueiden perheillä on talkoovelvoite seuran järjestämissä kilpailuissa. Seura maksaa kaikkien kilpailujen osalta tuomari- ja valmentajakulut. Osallistumismaksut vaihtelevat sarjoittain ja kilpailuittain. Kunkin sarjan kilpailukohtainen maksu selviää kilpailukutsusta. Huomioi myös peruutusehdot: peruutusajan jälkeen peruutukset ilman lääkärintodistusta laskutetaan.

Mikäli kioskit aukeavat ja kilpailevien luistelijoiden perheet talkoilevat, kioskien tuotto käytetään kilpailevien luistelijoiden kustannusten kattamiseen. 

Myös muodostelmaluistelussa joukkueet maksavat kilpailujen osallistumismaksut itse.

 

Valmentajien soittoajat

Kuukausipalkkaisten valmentajien soittoajat löytyvät seuran nettisivuilta jonne päivitämme niitä tarvittaessa:

http://www.oulunluistelukerho.fi/fi/soittoajat/

 

Seinäkalenterin mainossopimus ja myynti

Tänäkin vuonna yksi varainhankintamenetelmistämme on vuosikalenterin tekeminen ja myyminen. Tällä kaudella kalenterin merkitys varainhankinnassa korostuu, koska koronapandemian vuoksi muu varainkeruu voi jäädä toteutumatta. Perheille tulee myyntiin myöhemmin määriteltävä määrä kalentereita. Olisi hienoa jos lisäksi saisitte myytyä mainoksia kalenteriin. Mainoksilla on tarkoitus kattaa kalenterin painokulut. Yhden mainoksen hinta on 175€. Mainossopimus löytyy seuran varainhankinta/kalenterisivulta oikeasta laidasta: http://www.oulunluistelukerho.fi/sivu/fi/seura/varainhankinta/kalenteri/

 

Piruetin tilaukset

Piruetin tilausten tilausjakso päättyy 20.9.2020.  Tarkemmat ohjeistukset näkyvät Piruetin sivuilta https://www.piruetti.fi/seurat. Seuratuotteiden tilaukset ovat sitovia eikä niissä ole palautusoikeutta. Muodostelmajoukkueet voivat tehdä jatkossakin tarvittaessa joukkuekohtaisen tilauksen. Tunnus seurasivulle on jaettu sähköpostitse.

 

OLK:n seurapäivät

Seurapäivät pidetään 12.9. Raksilan Energia areenalla.

9.00-10.30 seurakirppis

10.00-11.00 olk seurana

 • Seuran hallitus esittäytyy
 • Työryhmien esittely, ryhmien vetäjät esittäytyvät
  • Tähtiseura työryhmä
  • Kilpailutyöryhmä
  • Tapahtumatyöryhmä
  • Viestintä, varainkeruu, mainonta -työryhmä
  • Laji- ja pedagoginen työryhmä
  • Rahastonhoitajien ja jojojen ryhmät
 • Luistelijan ja valmentajan oppaiden esittely
 • Syksyn työpajojen ja seurakyselyn ajankohdat
 • Ilmoittautumiset työryhmiin ja yhteistietojen kerääminen

11.00-12.00 joukkueet voivat halutessaan pitää vanhempien palaverin seurapäivän yhteydessä.

Kirppisohjeet: Myyntiin tuotaviin tavaroihin on merkittävä esim. nuppineuloin tai teipillä hintalappu, jossa on selkeästi mainittu hinta, koko (luistimissa varsinkin tärkeää mainita malli, koko ja lesti) myyjän nimi ja puhelinnumero. Seura järjestää paikalle talkoolaiset hoitamaan myyntiä sekä myyntipöytiä ja vaatetelineitä, joihin voi omissa henkareissa tuoda taitoluisteluvaatteita myyntiin.

 

Myytäviä tavaroita voi tuoda paikalle klo 8.30 alkaen. Tavarat jätetään myyntiin omalla vastuulla. Kirpputorin tuotto ja/ tai myymättä jääneet tavarat on noudettava klo 10.30 mennessä. Myytäväksi käy kaikki taitoluisteluun liittyvät tarpeettomiksi käyneet varusteet: luistimet, kisapuvut, harjoitusasut ja oheisvarusteet. Kirppiksellä toimii vain käteismaksu!

Kirpputorin aikana joukkueet ja ryhmät voivat tulla myymään varainkeruutuotteitaan suoramyyntinä tai tilaustuotteina. Suoramyynnissä ryhmän tai joukkueen oma käteiskassa mukaan.

 

OLK:n työpaja

26.9.2020 klo 14.00-16.00

Paikkana Kansainvälisen koulun ruokala, Kasarmintie 4.

Tähtiseura -työryhmä järjestää työpajan, jossa jatketaan maaliskuussa kesken jäänyttä seuran arvokeskustelua. Tavoitteena on edistää keskustelevaa toimintakulttuuria urheiluseurassa. Toivomme osallistujia kaikista OLK:n ryhmistä. Ilmoittautumiset: satu.larivaara-heikkala(at)eduouka.fi.

 

Suomen taitoluisteluliiton koronainfo

Koronainfoa jonka ohjeita tulisi jokaisen noudattaa.

 

Elokuun sähkäri

Suomen taitoluisteluliiton ajankohtaisia asioita.